romanisme

Algele nu sunt peste tot la mare, ci în Mamaia

22 iulie 2011

Cică să se mai ducă omu’ la mare când vede la tembelizor weekend de weekend că e plin de alge la mare. Pentru cei mai temători dintre voi, simt nevoia să spun că mormanele verzi şi împuţite de la mal nu prea se regăsesc în restul staţiunilor de pe litoralul nostru, CI DOAR ÎN MAMAIA. În Costineşti de exemplu, primăria n-a făcut vreun efort mega-senzaţional, ci doar a trântit nişte stabilopozi mai în larg. Rezultatul? Când la Mamaia se plătesc minim 1000 de lei pe un weekend în muci, în celelalte staţiuni oamenii stau bine-mersi pe mal, mirosind doar valurile.

Am avut veri întregi petrecute la mare, în care am luat staţiunile şi plajele la rând şi ghici ce, apa era destul de curată în rest. Să mai zic de zilele călduroase, însorite, cu marea caldă ca un ceai? Ei bine, tembelizorul le arăta altceva cetăţenilor stingheri în oraş şi anume că e frig, e înnorat, că mai bine s-ar duce la Mall.

Apăi, dacă noi ne dăm cu bâta în cap ca idioţii, ce pretenţiisă mai avem de la alţii? Suntem ca o femeie care se plânge tuturor că are fundul mare şi zeci de colăcei, în timp ce spinarea mai are puţin şi i se lipeşte de spate…

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Cristian 22 iulie 2011 at 8:34

  Și când te gândești ca unii dau bani pentru împachetări cu alge…

 • Reply Suflet de curva 22 iulie 2011 at 11:46

  ce tare e poza

 • Reply iulia 24 iulie 2011 at 20:10

  @Cristian- Ohoo, si inca mai cati…

  @Suflet de curva- Mersi pentru vizita si comentariu. Ai un blog cel putin interesant 🙂

 • Leave a Reply