Little Slutty Dress

Tot văd pe timeline-ul de la Facebook enșpe mii de buticuri cu țoale. Unele drăguțe, altele penibile și altele de un prost gust absolut incredibil. Mai jos aveți o fotografie cu o rochiță vândută pe astfel de pagini. Mii de like-uri, zeci de comentarii laudative, preț cu trei zerouri.

rochie

Nu pot să nu mă-ntreb, cine pana mea le poartă pe astea și mai ales unde?!? Ăsteia de mai jos i-aș zice Little Slutty Dress. Cu o palmă de material acoperă fundul, în rest avem doar două bretele subțiri menite să ascundă sfârcurile. Unde Galiano mă-sii poți să mergi purtând asta? Dacă ieși la orice oră pe orice bulevard bucureștean, în trei minute ești violată. Pe străzile noastre se găsesc maimuțoi care te apucă de fund și dacă ești învelită într-un sac. Purtarea a Little Slutty Dress la Vaslui ar aduce un soi de Răscoală de la Bobâlna, doar că, în loc de furci, țăranii ar avea știți voi ce în mâinile lor muncite.

Acum că am stabilit că pe stradă e imposibil, să vedem în continuare. La serviciu ți-ar aduce o promovare numai  dacă șeful tău ar fi Adi Copilul Minune. Altfel, le-ar curge cafeaua din gură corporatiștilor și n-ar mai munci unul. Deci nici aici nu merge.

Să zicem că în club e varianta corectă, dar până și acolo e prea mult. În încercarea de a-ți aprinde o țigară, întinzi mâna spre brichetă și hop! a ieșit floricica! Să dansezi nu poți, să bei nici atât.

În ce privește așternutul, tre’ să fii super retardată să cumperi așa ceva în locul unui set de lenjerie elegant, de firmă chiar, la aceiași bani.

Așadar, revin cu întrebarea: cine poartă aceste cârpe, unde și mai ales, de ce?

7 comentarii la „Little Slutty Dress”

  1. Cat de insensibila esti… se numeste clubwear si e doar pentru „dive”. Alea nu iasa singure pe strada asa ca sa le apuce careva de cur ci in BMW-ul X5 al lui iubi luat de tati la juma’ de pret de la baietii de la colt.

      1. Pai ies din BMW da insotite de ceva beizadea si astfel baietii de pe maidan nu isi permit s-o ciupeasca de fund pentru ca „ma tu stii cine-i tata?”

  2. Cum cine si unde? Fetele care frecventeaza Belgia, Elvetia, Spania si alte tari, ca doar romancele isi presteaza serviciile domnilor potenti financiar peste tot. 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *