aberatii de-ale mele presa romanisme

Ou sont les curves d’antan?

1 februarie 2012

Nici panaramele nu mai sunt ce-au fost… Cândva le aveam pe Ginuţa, Cosmina şi altele. Se pare că am rămas cu Ţonciu, Buruiană şi restul de teapa asta. Întrebarea mea e următoarea: S-au terminat panaramele frumoase din România?  
Pot înţelege perfect nevoia de mondenităţi şi evoluţia spectaculoasă a publicaţiilor de gen, însă nu văd de ce nu am promova şi fete uşoare frumoase, ci doar spurcăciuni hidoase cu buzele cât Casa Poporului, umflate până la punctul de a exploda în mii de mililitri de acid hialuronic.
Nici măcar silicoanele nu mai sunt ce au fost. Cândva aveau măcar o tentă de natural şi o decenţă a mărimii. Gata si cu asta. Dacă marginea de sus a ţâţicii nu atinge bărbia, totul e în zadar. Implant în fund, în pomeţi, în abdomen, niciodată în creier. Până şi fustele mini par acum veşminte de măicuţă. Un trup umflat de silicon şade bine în latex roz, cu vedere la buric, sâni, fund, picioare şi la zburătoare.
Nu pot să nu mă întreb ce va fi peste câţiva ani? Se vor purta oare corpurile ca de minge, rotunde şi pline de silicon? Să vină oare trendul implantului în urechi, între degete sau în ceafă? Şi cu ce ne vom îmbrăca? Mici buline peste părţile esenţiale,  accesorizate cu Svarovski?
Foto: acidcow.com

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Max 1 februarie 2012 at 16:56

  Bleah… Fără cuvinte… 🙁

 • Reply BogDan 1 februarie 2012 at 18:28

  Desigur, se va spune că sunt rău sau că sunt ca vulpea care nu ajunge la struguri.
  Dar femeia asta arată ca o pompă de desfundat chiuveta.

 • Reply Iulia 1 februarie 2012 at 18:29

  @Bogdan- Sau veceul, dupa caz :)))

 • Reply Dan Trofin 1 februarie 2012 at 20:37

  Gina Pistol a fost chiar ok ..
  cred, ca inca mai e, prin comparatie cu fufele de azi.
  si, tot din vremea aceea, iti mai dau un exemplu care e dupa mine ca si cum ai compara un Jaguar cu un Logan : ma refer la foarte faina Lili Sandu !

 • Reply Iulia 2 februarie 2012 at 5:36

  @Dan- Dap, e frumusica rau tipa. E genul de femeie tunata in mod decent :))

 • Reply Dan Trofin 4 februarie 2012 at 14:37

  egzact 😉

 • Leave a Reply