aberatii de-ale mele

Femei vs. bărbaţi

10 ianuarie 2012

Am mai scris eu la un moment dat despre cum punerea raselor la un loc e total stupid. Eh, e valabil si in cazul sexelor. Din fericire, suntem diferiţi! Citiţi cu atenţie, urmează o postare plină de generalizările pe care în mod ipocrit le tot condamn.

1.Femeile vorbesc mai mult. Detalii despre ce-am mâncat la prânz, cină şi între mese. Ploaia nu e doar ploaie. Sunt picături reci care ne mângâie sufletul şi ne dau o stare melancolică şi de visare, bla, bla.

2.Femeile bârfesc mai mult. Bărbaţii bârfesc mai puţin, dar cu un nivel superior de răutate. O femeie spune: “Ce fustă de panaramă are aia!”, „Ai văzut fatăă ce ruj naşpa are?”, bla, bla. Un bărbat: “La cum s-a îmbrăcat asta, oare o face pe bonuri de masă la ghenă?”

3. Femeile conduc mai prost. Am petrecut ani din viaţă încercând să contrazic teoria asta şi nu mi-a ieşit. De fiecare dată când văd benzi schimbate aiurea, semnalizare dreapta şi viraj stânga, parcări fix pe linia de demarcaţie e vorba despre o femeie.

4.Femeile sunt mai prudente. În dragoste, în finanţe, în ce vreţi voi. Afirmaţia nici măcar nu mai necesită argumente.(sic!)

5.Femeile ies mai greu dintr-o relaţie, cel puţin la nivel declarativ. În general, relaţiile se încheie fără resentimente atunci când se încheie de la sine şi nu în urma unei rupturi bruşte. Dar când asta se întâmplă, o femeie ia în braţe cutia de şerveţele, în timp ce un bărbat iese în club.

Continuaţi voi lista generalizărilor…

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply alibus 11 ianuarie 2012 at 7:13

  Prudente in finante?

 • Reply Iulia 11 ianuarie 2012 at 7:19

  @alibus- Mie asa mi se pare, cel putin asa vad in jurul meu. Ma refer aici la femei, nu la fete 🙂 Oricum, dupa cum am si scris, e un text de generalizare 🙂

 • Reply TheFly 30 ianuarie 2012 at 18:45

  Ce zici de generalizarea asta?
  Femeile dau mult mai multe detalii intime (a se citi sexuale) despre partenerii lor decat o fac barbatii. 😀

  Am avut zeci de prieteni si de amici, unii mai nesimtiti, altii mai finuti, de toate tipurile, dar de la niciunul nu am aflat cum si-o trage prietena lui, in schimb de la amice am aflat tot felul de detalii nesolicitate despre iubitii lor.

  Ce cred eu: este ok sa vorbesti despre persoana X cu persoana Y atata vreme cat X si Y nu se cunosc. E ca si cum ai vorbi la modul general despre cineva. Dar atunci cand X si Y se cunosc, intimitatea lui X este grav incalcata.

 • Reply Iulia 30 ianuarie 2012 at 19:23

  @TheFly- Subscriu! Ce am auzit de la prietenele mele, nu cred ca as auzi din gura unui barbat :)))))

 • Reply TheFly 30 ianuarie 2012 at 20:29

  Haha ma bucur ca suntem de acord 😉

 • Leave a Reply