aberatii de-ale mele

RDS- O alegere îndoielnică

18 septembrie 2010

Poate unii dintre voi v-aţi întrebat cum de eu, o internaută pasionată, n-am mai scris nimic. Ei bine, asta s-a întâmplat graţie „profesioniştilor” de la RDS. După mai bine de o săptămână în care am sunat zilnic şi am fost la ei chiar şi de două ori pe zi, se pare că ameninţarea cu rezilierea(Luni urma să fac contract cu UPC) a funcţionat. Aşa că azi, într-o sâmbătă liniştită, în noua mea căsuţă, le dedic un mare „Huuuo!”.

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Florea Cristian 18 septembrie 2010 at 12:40

  Mai bine te muti la UPC. Mie nu mi-au facut probleme, in doi ani si ceva de contract

 • Reply PATRICKdan 18 septembrie 2010 at 13:37

  o alegere buna, Iulia !
  nu am ce le reprosa, de vreme ce nu ma vor atrage vreodata ametitoarele viteze de download de la rds… vreau ceva de calitate, stabil, sa-mi fuck treaba.
  altfel spus, prefer un Golf 5 decat un Evo-Lancer de la Mitshu' :))

 • Reply căpcă1 18 septembrie 2010 at 16:01

  mie mi-a fost dor de tine…nu stiam de ce nu mai dai si u un semn de viata…

 • Reply iulia 18 septembrie 2010 at 16:31

  @Cristian- Unde am locuit inainte aveam UPC si a fost foarte ok, doar ca aici deja era facut abonament la RDS si nu l-am mai scos. Deocamdata am ramas la ei, dar la prima abatere, ciao!

  @PatrickDan- Mai, viteza de download este mult mai buna decat la UPC, dar mult mai buna! De asta nu ma pot plange. Sa vedem cum merge in continuare, va tin la curent 😉

  @capca1- Ma bucur! Ce ai facut la concurs?

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 18 septembrie 2010 at 17:32

  Iulia la RDS ai cablul pe stalp sau de pe casa scarii?

 • Reply iulia 19 septembrie 2010 at 10:13

  @Midsummer- Pe casa scarii. De ce?

 • Reply Tudor 19 septembrie 2010 at 10:50

  Si la UPC e aceeasi situatie.

  Problema cea mai grava in Focsani este ca au fost trase haotic cablurile de catre furnizorii de cartier de cartier, retele care au fost impartite intre UPC si RDS. Daca ai norocul sa fii pe o retea proprie nu ai probleme, dar daca te afli pe o retea preluata e vai de capul tau.

  Cunosc cazuri in care a picat net-ul unui bloc intreg pentru ca o batrinica a scos din priza un stecher (amplasat de ex zazone si necunoscut de catre cei care au preluat ulterior reteaua).

  Pentru mai multa siguranta e mi-am luat si stick de la RDS.

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 19 septembrie 2010 at 15:40

  Pentru ca eu inainte il aveam pe stalp si aveam mai des probleme, dar vad ca de cand l-au bagat pe casa scarii nu s-a mai intamplat nimic. Si totusi sa nu-i laud prea devreme…

 • Reply iulia 20 septembrie 2010 at 6:02

  @Tudor- Nu pot sa ma pronunt deocamdata asupra calitatii serviciilor, doar ca la UPC imi placea ca aveau in format digital si se vedea mult mai bine(la cablu ma refer). Pe mine insa m-a deranjat nesimtirea celor de aici. Sa spui ca vine cineva intr-o zi si abia dupa o saptamana in care sun de mai multe ori pe zi sa-si faca unul mila sa-mi furnizeze un serviciu pe care il platesc…

  @Midsummer- Eh, atunci e mai bine 🙂

 • Reply Shmen 20 septembrie 2010 at 12:34

  Si eu care imi doream RDS 🙁 … mai bine raman la Romtelecom.

 • Reply Alin 20 septembrie 2010 at 15:48

  Si eu aveam o impresie buna despre RDS,
  Eu am net de la altii numiti Telecablu si sunt niste incompetenti, i-am sunat sa le spun ca imi merge netul foarte greu si ca am incerca un ping si sunt pierderi de pachete de peste 70 % si ei imi spun ca trebuie sa reinstalez windows-ul, nici nu le-am mai spus ca folosesc alt sistem de operare ca mi-am dat seama ca sunt prea incompetenti sa continui discutia.

 • Reply iulia 21 septembrie 2010 at 6:20

  @Alin- Pai, si ai schimbat reteaua?

 • Reply Alin 21 septembrie 2010 at 8:15

  Inca nu dar ma gandesc sa revin la UPC, cu UPC-ul am avut destul de rar probleme.

 • Leave a Reply