Fără categorie

Lenea cea de toate zilele

22 august 2009

Trebuie sa marturisesc ca la intoarcerea din concediu m-a palit cea mai apriga, contagioasa, periculoasa si neiertatoare boala: Lenea. Mi-e lene sa citesc, mi-e lene sa scriu, mi-e lene sa fac curatenie sau mancare (eh, asta oricum nu o mai fac prea des). Nu exista sentiment mai placut si totodata mai frustrant decat nevoia de a sta degeaba in fata televizorului sau de a lancezi in fata unei cafele la terasa ore in sir. Am incercat multe solutii sa ies din aceasta micuta criza personala. Cafea, energizant, notarea in carnetel a lucrurilor pe care vreau sa le fac, dar nimic nu merge. Parca dorinta primordiala de a STA mi-a acaparat toate simturile si doar serviciul ma mai scoate din starea asta, dar cu greu. Nu stiu cand sau din ce cauza mi-am pierdut entuziasmul, energia. Sunt pur si simplu “chefless”. Daca a mai trecut cineva prin asta si a gasit solutii, astept cu nerabdare sa mi le impartasiti. Nu ma lasati sa ajung grasa si telenovelista, mai am putin si ating nivelul maxim de puturosenie!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply PATRICKdan 22 august 2009 at 14:27

  dupa ce te-ai invaluit de atatea amintiri placute in concediu, te cred j io ca nu ti-o fi prea usor…
  si eu cand plec pe undeva patesc cam la fel : intai de toate, in noaptea de dinainte nu pot dormi nici daca sunt f obosit ; iar la intoarcere imi tb vreo 3-4 zile sa-mi revin…
  cm naspa e sa te ascunzi in filme, nu e un remediu ! serviciul iti va da suficiente motive sa iti revii, bune sunt si iesirile seara pe racoare ori un piq de miscare, un sport ceva !
  eu cel putin asa imi revin, sper sa iti prinda bine si tie ! un prim pas de a iesi din starea asta de "dolce-far-niente" l-ai facut cu postarea asta :))
  uichend placut si racoros !

 • Reply danbrasov 22 august 2009 at 18:39

  Sa ma contrazica cineva cand spun : destept a fost ala care a inventat patul ! Si lenes pe deasupra.
  Pune-te pe facut copii, o sa vezi ce distractie o sa fie dupa:))

 • Reply iulia 23 august 2009 at 6:31

  Azi mai ies din starea de leneveala pt ca merg, DIN NOU, la o nunta! Cat despre facut copii, mai stau putin, e cam devreme, desi mi-s tare dragi!!

  Am si eu o intrebare offtopic: BdV s-a inchis sau doar eu nu mai am acces?!?

 • Reply danbrasov 23 august 2009 at 9:10

  Sunt trei perioade de acest fel in viata noastra.

  Prima e atunci cand mergi la majoratul colegilor. E fain, nu iti pasa de nimic si de nimeni. Te distrezi.

  A doua e atunci cand mergi la nunta prietenilor apropiati. La fel si la botezul copiilor lor.Nu mai e ca la majorat. Desi te distrezi, scoti bani din buzunare si incepi sa te gandesti serios la viata.

  A treia e atunci cand mergi la inmormantarea celor mai apropiati colegi/prieteni. Incepi sa devii pesimist. De s-ar relua ciclul…

  PS : BdV e doar pentru cei invitati. Nu esti doar tu in cauza. Asta il intrebam si eu pe Gabi, de ce ne-a luat placerea de a-l urmari ?

 • Reply alibus 24 august 2009 at 9:13

  @danbrasov

  Ti-a zis si de ce a aplicat aceasta restrictie? ( Just asking 😉 )

 • Reply danbrasov 24 august 2009 at 13:18

  Nu. Variante sunt multe. Stii tu vreo una ?

 • Reply alibus 24 august 2009 at 13:27

  Nu. Eram curios doar. 🙂

 • Leave a Reply