Vă merge vreodată, dragi agăţători?

Zic că e o întrebare firească. Subsemnata nu e vreo frumuseţe rară, dar nici chiar o dihanie buhăită.

Aşadar, în ciuda verighetei, am parte cam prea des de replici care de care mai fabuloase de agăţat,de la “Ce face fetili?”, “Bem o cafea, păpuşe”, până la altele lingvistice, de unire trupească la nivel cosmic s.a.m.d.

Băi băieţi, am şi eu o dilemă. A mers vreodată? Adică, în momentul când i-aţi spus “Ochii tăi e ca două stele, vreau să-mi scald  Coloana Infinitului în ele”, vi s-a răspuns vreodată afirmativ? Cum ar fi să şazi cu băieţaşii şi să arunci un “păpuşe, urci până la mine?”, iar Barbie să-ţi spună “Sigur că da, scumpete! Mă tot plimb pe aici în speranţa că mă inviţi”.

Iar atunci, Făt Frumos de Sălăjan să spună: “Ăăăăm, uuuh…(insert scărpinat în cap aici) Ştii… stau cu mama, bunica şi verişoara din Moldova în garsonieră şi… am glumit”. Sau poate o merge. Ce spuneţi, mă lămuriţi voi?

sursa foto

13 comentarii la „Vă merge vreodată, dragi agăţători?”

  1. Iezista o explicaţie. Conform unor studii femeile se excita maxim la auzul claxoanelor. Aceşti minunati donhuani ştiu asta că ei citeşte mult..

    Lăsând gluma, aceasta este o realitate tristă şi demnă de epoca bronzului. Probabil că este singurul mod în care îşi dovedesc masculinitatea.. Chiar sunt curios dacă va veni cineva cu un argument solid..

  2. Ăștia din articol sunt mai evoluați față de cei care claxonează. Măcar au învățat să vorbească. Nu ce trebuie, dar tot e ceva. Eu zilele trecute am văzut unul care, după ce a claxonat de s-a săturat, a început să ciocănească cu degetul în parbriz. Dar nu l-a dus capul să deschidă geamul să zică ceva. Se uita după ea, și bătea în geam. Cred că și o maimuță ar fi dat dovadă de mai multă creativitate 🙂
    (El avea roșu, fata traversa prin fața lui)

  3. Pingback: Vinerea recomandam articole (9) « CEL MAI MINUNAT BLOG!

  4. Pingback: Iulia Nicolaie » Un leu bine cheltuit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *