Lucruri pe care mi-am dorit dintotdeauna să le fac.

Să merg foarte aproape de un tip cu Hummer şi din Matizache al meu să-l claxonez şi apoi să apropii degetul mare si arătătorul la o distanţă cât mai mică, afişând o strâmbătură cu un zâmbet în mijloc. De ce nu o fac? Am mai urlat eu către şoferi cu apelative senzuale gen “boule” şi era să mi-o iau.adevarul despre posesorii de hummer

Să mă urc într-un taxi şi să spun ”Urmăreşte maşina aia”(pe asta o mai au şi alţii). De ce n-o fac? Hmm, aici habar n-am…

Să mă machiez cu mult negru, să-mi pun un soi de lesă cu ţepi la gât şi să dau din cap toată noaptea într-un club de roackeri. De ce n-o fac? Pentru că sunt o doamnă, pentru că am acces la youtube şi nu în ultimul rând, n-am zgardă.

Să mă urc pe o scenă de karaoke şi să-i cânt cât pot de tare soţului “Wherever you go, whatever you do”. De ce n-o fac? Aş goli barul în 5 minute şi probabil mi-aş lua şi bătaie. Nu de la soţ.

Să cumpăr un pepene uriaş şi să tai doar miezul pe care să-l mănânc, restul să arunc la gunoi cu nesimţire. Opulenţă, tată! De ce n-o fac? Cred că e educaţia în spirit comunist cea care mă opreşte.

Ar mai fi de scris până mâine, dar unele sunt pur şi simplu de neîmpărtăşit.

sursa foto

16 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *