aberatii de-ale mele

Cum stăm cu respectul între sexe

17 februarie 2012

Meseria mea presupune interacţiune frecventă cu oamenii, lucru mai puţin bun câteodată. După ceva timp am observat un lucru şi vă rog să mă contraziceţi dacă voi consideraţi de cuviinţă. Nu-i aşa că bărbaţii sunt mai respectuoşi cu femeile decât cu alţi bărbaţi? Desigur, se aplică şi în cazul femeilor.de ce se cearta femeile

Oricât de nervos sau nemulţumit ar fi un bărbat, dacă e faţă în faţă cu o domnişoară drăguţă care zâmbeşte frumos, e imposibil să rămână supărat. În cazul femeilor, treburile sunt exact invers. Dacă o tanti înfumurată, agitată, care ferească Sfântul mai e şi la premenstrual, dă cu ochii de o altă femeie, se dezlănţuie iadul. În creierele ambelor nu se aude decât “curvă proastă, imbecilă”.

De ce credeţi voi că nu prea vedem bătăi între femei şi bărbaţi? (sigur, în afară de disputele domestice, apanajul oamenilor labili psihic). Păi, oameni buni, ăsta e motivul. Nu vă suportaţi unii pe alţii şi nici noi unele pe altele!! De-asta între ţări conduse de bărbaţi apar războaie şi se spune că dacă ar fi fost conduse de femei s-ar fi purtat nenumărate discuţii în contradictoriu până la punctul în care n-ar mai fi vorbit unele cu altele.

Femeile urăsc femei, bărbaţii urăsc bărbaţi. Pe cât de simplu, pe atât de adevărat.

 

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Măddălina C 17 februarie 2012 at 18:50

  Pe cât de stupefiant ar părea, chiar ai dreptate ! De altfel trebuie să luăm în considerare că în general contrariile se atrag.

 • Reply Iulia 17 februarie 2012 at 19:01

  @Madalina- Pana si cei gay se cearta :))))

 • Reply Roxana 18 februarie 2012 at 7:57

  Si se spune ca femeile ar fii niste finute iar barbatii mitocani, vioenti etc. .. mai curand sa te aperi de furia femeii :))

 • Reply Iulia 18 februarie 2012 at 9:25

  @Roxana- De acord cu tine, nimic nu-i mai inspaimantator decat o femeie nervoasa 🙂

 • Reply Drd Emil Calinescu 18 februarie 2012 at 9:45

  Depinde unde lucrezi tu. Si cel fel de oameni vin la tine.
  Eu nu vad lucrurile deloc asa. Da, femeile se urasc intre ele, se barfesc, se invidiaza. Din ce in ce mai mult si barbatii. Dar faptul ca nu s-ar dispretui barbati cu femei si invers e fals.
  E o generalizare fortata.
  Iar legat de chestia cu femeia frumoasa care zambeste si-l blocheaza pe barbat, aia da, poate fi adevarata. Dar daca e un barbat si o femeie URATA, nu cred ca se mai aplica. La o femeie frumoasa se aplica. Si frumusetea, alaturi de felul de a vorbi, sunt elemente esentiale in ceea ce se numeste CARISMA.
  Si nu ne zici ce se intampla cand o ” tanti înfumurată, agitată, care ferească Sfântul mai e şi la premenstrual,” intalneste un barbat. Am dubii ca se abtine.

  Salutari 🙂
  Ca de obicei, revin cu placere pe bloguletul tau!

 • Reply Iulia 18 februarie 2012 at 9:50

  @Emil- Iau legatura cu tot felul de oameni, din toate domeniile si de pe toate scarile ierarhice ale unei companii. N-am putut sa nu observ cum se repeta lucrurile. La faza cu femeia urata nu stiu ce sa zic, nu e cazul meu LOL

 • Reply radu 18 februarie 2012 at 14:51

  Cand vine vorba de scantei femeile sar primele in sus. Barbatii sunt de obicei mai calmi si incearca aplanarea conflictelor.

 • Reply Iulia 18 februarie 2012 at 18:16

  @radu- Depinde de conflict. Statistic vorbind, barbatii se iau la bataie mai des decat femeile. Numai daca ne uitam la unii suporteri ai echipelor de fotbal…

 • Reply Cristi 18 februarie 2012 at 21:51

  „De-asta între ţări conduse de bărbaţi apar războaie şi se spune că dacă ar fi fost conduse de femei s-ar fi purtat nenumărate discuţii în contradictoriu până la punctul în care n-ar mai fi vorbit unele cu altele.”
  O mare imbecilitate. Din pacate se perpetueaza. Ia uita-te putin, in orice carte de istorie, la o anumita regina a Marii Britanii care a condus destule campanii agresive. Nu dau nume, e usor de gasit. Si da, era o femeie care nu s-a sfiit in a ordona masacre dupa masacre doar pentru indeplinirea unor obiective.
  O avem si noi pe Ana Pauker care, pentru o scurta perioada, a avut o influenta aproape covarsitoare in ceea ce privea mersul lucrurilor in aceasta tara si care nu a spus „bai! incetati cu executiile din penitenciare!” (asta ca sa dau doar un exemplu despre atrocitatile care se petreceau pe atunci). Ba dimpotriva.
  Sa aduc aminte de Elena Ceausescu, despre care cu totii stim ca a avut momente cand practic a condus tara (tovarasul fiind „protejat” de stirile negative)?
  Daca doresti, se pot gasi si alte exemple dar cred ca cele de mai sus sunt mai usor de inteles pentru noi.

 • Reply Iulia 19 februarie 2012 at 7:50

  @Cristi- Afirmatia este mai mult o gluma, inspirata din situatiile de zi cu zi si din supararile marunte ale noastre, femeile. Sigur, exemplele de mai sus sunt elocvente si iti multumesc pentru postarea lor.

  • Reply LyFe 2 martie 2012 at 19:14

   / Recunosti , cu mandrie chiar, ca tu ( si feemile in general ) nu esti in stare sa ramai concentrata pe un singur subiect?Femeile, in general, atunci cand sunt contrazise, sar dintr-un subiect in altul pentru ca nu ar recunoaste pentru nimic in lume ca nu au dreptate. Cand isi dau seama ca nu au dreptate, schimba subiectul. Simplu.

 • Reply emagari 22 februarie 2012 at 6:21

  Eu nu stiu ce sa spun, dar ieri la administratia finantelor am dat numai de tanti si crede-ma ca am ridicat vocea pentru ca am fost trimis din usa in usa fara sa mi se explice ABSOLUT nimic. Si cum dracu sa nu-ti sara mustaru? Mai ales ca ele erau mai mult preocupate de unghii.

  • Reply Iulia 22 februarie 2012 at 6:23

   Zi drept! Tanti arata bine? 😀

  Leave a Reply