aberatii de-ale mele

De ce?!?

20 ianuarie 2011

De ce te-ai terfeli pentru trei genţi şi doi saci de ţoale?!? Cât de obsedată să fii să menţii nişte aparenţe absurde, când e clar că nu îţi permiţi un anume stil de viaţă din veniturile „la alb”?

Băi, m-am săturat să văd pe stradă sau în staţiile de autobuz fete cu genţi Louis Vuitton sau ceas Cartier… Chiar nu realizaţi cât de penibile sunteţi?!? Tare bine mai şade Rolexul pe o mână care se sprijină pe bara din tramvai!

Le pot înţelege pe cele care se prostituează de foame, frig, neputinţa de a face altceva, etc… Dar să pupi cârnăciori fleoşcăiţi pentru o curea D&G depăşeşte cu mult puterea mea de înţelegere. Vă prevăd o bătrâneţe îndestulată, când veţi plânge de foame strângând în braţe cizmele Christian Louboutin din tinereţile voastre zbuciumate şi le veţi arăta nepoţilor din flori poze cu botic din Ibiza.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply omulvaly 20 ianuarie 2011 at 10:08

  Ceea ce ai enumerat face parte din hrana sufleteasca si dorinta de parvenire ! Realitatea e că de fapt în 90% din cazuri exemplarele sexului frumos vor ajunge , la varste înaintate, să trăiască din amintiri şi din vizualizarea fotografiilor pe prispa casei batrâneşti a bunicilor lăsată moştenire pentru neroadă !

 • Reply căpcă1 20 ianuarie 2011 at 14:20

  'aide mai Iulia, am iesit io din perioada nefasta, de maxim pesimism si acuma-i intrat tu ?
  da-le dreaq de pupeze, tu pe ele-ti mananci nervii ?!
  si, ma mir ca scrii gresit, nu se spune"bai"ci "buei", cat sa te mai invat ?!

  @omulvaly:
  si la tine greseala grava: se intituleaza "năroadă" nu aşa cum yici tu…reveniti-va, fratilor !!! wake up ! unde e limbajul de blog, hai ?

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 20 ianuarie 2011 at 21:57

  Crede-ma Iulia cunosc mii si mii de cazuri… de ce? Asa pot agata un tip cu bani si masina care sa le cumpere gentile si toalele:)) dar or sa fie putrede pe interior…

 • Reply iulia 21 ianuarie 2011 at 6:22

  @Omulvaly- Eh, aici depinde de noroc 🙂

  @capca1- Mereu uit de "buei". Scuze sefu'! :))

  @Midsummer- Nu stiu cat le pasa lor de interior acum, dar sunt convinsa ca la un moment dat realitatea le va lovi. Nu de alta, dar sezoanele in care gentile sunt in trend trec repede :))

 • Reply Nimeni 22 ianuarie 2011 at 11:22

  Vad foarte multa lume OPTIMISTA pe aici!!!
  Voi chiar credeti sau acordati un "viitor" exemplarelor??? waw!!! Ma refer la faptul ca unii sunteti destui de buni ptr a vedea o batranete la oriznt ptr aceste "fapturi" iar altii… chiar prevad mosteniri… sunteti prea indulgenti oameni buni!
  O vorba romaneasca care spunea: "In viata ramai cu ce ai bagat in gura si ce ai tras pe p…" reflecta (cred) perfect viitorul pitzipoancelor si "barosanilor" din peisajul cotidian al zilelor noastre.

 • Reply iulia 22 ianuarie 2011 at 14:59

  @Nimeni- Fiecare cu norocul sau 😉 Daca ne uitam putin pe la TV o sa vedem destule "exemplare de succes".

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 22 ianuarie 2011 at 20:04

  bine spus:)) trec repede:)) va urma sezonul cu pantofi:)) dar ele sunt flexibile si vor trece si peste asta=))

 • Reply Serginho 25 ianuarie 2011 at 9:33

  Popularitate…dorinţa de a fi in centrul atenţiei, să fie asta motivu?

 • Reply iulia 26 ianuarie 2011 at 6:34

  @Midsummer- Da, flexibilitatea e esentiala :))

  @Serginho- Dar de ce sa platesti un pret atat de mare pe o dorinta neinsemnata?!?

 • Leave a Reply