Fără categorie

Iubesc lucrurile neinsufletite

8 mai 2010

Cred ca Matizache e cel mai deprimat “masin” din orasul asta. Daca pana acum suferea din cauza gropilor si a varstei destul de inaintate din cauza careia a dobandit mai multe boli ale batranetii, mai nou e si maltratat. Nu sunt eu cea mai buna soferita din lume, nici pe departe, mai ales ca fac cu greu parcarea laterala (totusi, sunt doar o femeie la volan). Dar zau ca nu pot intelege cum dracu’ sa-mi fie lovita masina de doua ori in aceeasi saptamana?!? Si nici nu stiu sa am vreun dusman pe lumea asta. Nu tu gagici geloase, nu tu oameni chiar in halul asta de suparati pe ce scriu. Si aunci? Sa fie doar prostie? Cat de greu o fi sa te mai si uiti in oglinzi cand dai cu spatele, frate?

In momente de-astea ma bucur ca n-am vreun bolid de ultima generatie. Nu de alta, dar cred ca as plange, caci am tendinta bolnava de a ma atasa de obiecte, cateodata mai mult decat de vietuitoare. Macar obiectele nu mint, nu iti inseala asteptarile si de multe ori iti aduc lumina in privire fara sa ceara nimic in schimb. Numai ganditi-va cata pasiune poate starni un singur tablou sau cate persoane zac melancolice recitand cateva versuri. Cat lupta unii oameni pentru o casa si o masina, cateodata pana la moarte, in sensul propriu. Nu am auzit pe nimeni sa munceasca de dimineata pana seara tarziu pentru dragoste, pentru prietenie, pentru o imbratisare. Dragostea pentru lucruri fara de suflet este una pura, neintinata, certa, liniara, fara surprize, fara batai intense ale inimii, dar tot dragoste e.

P.S.- Slava Domnului ca nu s-a intamplat asa ceva cand conduceam masina asta, nu-i asa Dan?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 8 mai 2010 at 12:00

  Sa stii ca si eu tin la lucrurile neinsufletite. Tin la telefon si la calculator ca la ochii din cap:)) 😀

 • Reply iulia 8 mai 2010 at 12:52

  @Midsummer- Eu ma mai atasez si de locurile unde am stat. Cateodata mi-e tare dor de garsonierele in care am locuit la Bucuresti, dar si de casuta bunicilor…

 • Reply bucur 8 mai 2010 at 20:19

  ce e de facut sa nu devenim dependenti? ufffff

 • Reply iulia 9 mai 2010 at 5:31

  @bucur- Nu cred ca exista vreo solutie, trebuie doar sa ne bucuram de dependenta asta si sa nu intrecem masura!

 • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 9 mai 2010 at 12:45

  Cred ca atat timp cat te simti bine intr-un loc nu ai cum sa-l uiti vreodata…

 • Reply Dan Stefan 13 mai 2010 at 12:10

  Asa este, ai perfecta dreptate…
  Doar ca am vazut articolul prea tarziu.. 😉

 • Leave a Reply