Fără categorie

Top Blog de Duminica (6)

10 ianuarie 2010

Saptamana asta fac doar doua recomandari pentru ca nu am avut timp prea mult pentru “cercetare”. Astept sugestii de lecturi “blogosferice” de calitate.

http://coltdesuflet.wordpress.com/ – “Eu… Sunt rea, dar sufletista. Iert mereu, dar nu uit niciodata. Iubesc gandul ca maine va veni o alta zi. Sunt posesiva, dar ingaduitoare. Sunt fericita, dar mereu ganditoare. Imi place sa visez, imi place sa cred ca inca mai sunt oameni care iubesc cu inima si plang cu sufletul. Regret fiecare minut, clipa, zi care trece, caci stiu ca va veni o zi cand nu vom mai fi si tot ce iubim va disparea. Imi plac povestile, ma regasesc in unele dintre ele. Ma iubesc si ma respect pe mine mai mult decat orice. Ma plac asa cum sunt si nu as schimba nimic la mine. Poate ca daca as face-o, nu as mai fi eu”, ne spune Delia in blogul sau cu doza mare de romantism

http://cugetaristocate.blogspot.com/ – “Despre mine ce pot sa va spun…mereu am considerat ca in anumite situatii 100 de cuvinte nu fac 2 bani si oricat as scrie romane incercand sa ma caracterizez, tot nu v-ati putea forma o parere, asa ca spun doar atat: pot fi ironica…dar si amabila, pot fi spirituala dar si de neinteles, pot fi de incredere dar si cel mai aprig dusman…pot fi joviala dar si sumbra, te pot sustine dar pot sa te si dobor.. Intrebarea este.. cum sunt de fapt? Citeste-mi articolele si da-ti seama singur! Apoi mai discutam”, se descrie Lillee. Postarea mea preferata din ultimul timp este “Obligatii..kiss my ass”, prin care-si cere dreptul de a-si selecta “rudele”. Si cred ca toti vrem asta.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply delia 10 ianuarie 2010 at 14:03

    wow! Ce surpiza! Placuta desigur. Multumesc pentru aprecieri, ca iti place blogul meu si ceea ce scriu eu.
    Te imbratisez cu drag!

    PS : Am observat ca suntem Taur amandoua. 🙂 Numai ca tu esti cu 1 an mai mare decat mine.
    Si in plus, mai suntem si vecine intr-un fel. Tu Focsani, eu Bacau. ;))

  • Leave a Reply