aberatii de-ale mele

Replici de agățat pentru femei luate

30 septembrie 2015

Să clarificăm de la bun început: luate de alții, nu de alcool sau frunze verzi. Două exemple îmi vin clar în minte. Unul auzit personal și altul povestit de o bună prietenă.

replici agatat

Se făcea că mă zbânțuiam în club acum câțiva ani la o petrecere de burlăcițe. Apropo, tot ce auziți e adevărat. Sunt stripperi prin zonă, iar fetele beau mult mai multă vodcă decât ar fi normal. Cum mă unduiam eu cel puțin penibil, m-a abordat un tip simpatic. Simplu, elegant, cu un “Poate îmi dai numărul tău să ne vedem cândva”. I-am arătat cu seninătate verigheta și mi-am văzut de treabă. A răspuns în cel mai rafinat mod posibil:

-Da’ ce ai dragă; și ce dacă? Doar nu vreau să te iau de nevastă!

Argumentat, logic, curat. Dacă aveam vreun bătăuș sau nemernic acasă, cine știe unde s-ar fi ajuns? Orice femeie știe să aprecieze o replică bine plasată, mai ales când vodca și sucul de portocale o împing de la spate.

A doua e mai mișto. O tipă pășea agale pe stradă, când i-a ieșit lupul, pardon masculul în cale. La fel ca în Scufița Roșie, a luat-o prin învăluire, a aruncat un ochi la ce are în coș și a întrebat:

-Singurică?

Scufița, roșie în obraji, a decretat:

-Am pe cineva.

-Cu toții avem, draga mea. Cu toții avem.

A mers au ba, n-a mai fost treaba mea. Așa că, dragi reprezentanți ai sexului puternic și câteodată tare, mă bucur să vă fiu de ajutor. Spor la vânătoare!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply