aberatii de-ale mele

Fina linie dintre moral și imoral

26 septembrie 2014

De la ce punct o femeie devine ușuratică? Ține de numărul partenerilor, de frecvență sau de numărul de picioare dintr-un pat? A fost și va fi discutabil. Din punctul meu de vedere, linia între moral și imoral se trage la incest. În rest, orice acte sexuale consimțite între doi sau mai mulți adulți țin de intimitatea lor, nu de părerea mea. Punct.

Ramona  a postat pe Facebook o știre în care se spune că incestul ar putea deveni legal în Germania. Probabilitatea ca asta să se întâmple e una infimă, însă eu vreau să atrag atenția asupra minunatei noastre legislații în domeniu. Conform Codului Penal, incestul este “raportul sexual consimțit, săvârșit între rude în linie directă sau între frați și surori”. Partea mișto abia acum vine: nu sunt incriminate actele homosexuale, actele sexuale orale sau anale ori actele de natură sexuală.

Așadar, liber la distracții între tată și fiu, surori, fii, bunic și nepot etc. Logica șubredă a prevederii legale ar fi că numai prin raport sexual ar putea ieși copii cu cinci mâini și patru nasuri. Și totuși? Ce moralitate și normalitate mai protejăm? Râdeți, glumiți, dar nu scăpați nuiaua în scorbură, că vă paște o răcoare de până la cinci ani.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Paul 30 septembrie 2014 at 14:55

  :)))
  Cred ca fiind modificat acum multi ani.. a ramas asa cu subinteles ca ce e interzis de Biserica e interzis si de lege.

  • Reply Iulia 30 septembrie 2014 at 15:31

   Interesant e că în noua formă a intrat în vigoare anul ăsta, în februarie 😀

 • Reply Paul 1 octombrie 2014 at 22:00

  Ei, asta nu o mai stiam. E bine! Cei ce au schimbat-o au avut grija sa ne lase si noua loc de replici haioase din propie initiativa.

 • Leave a Reply