Carti

Cititori şi cititoare…

12 noiembrie 2010

Cred că toată lumea a auzit de „Lecturi Urbane”. Ei bine, două fete care iubesc din suflet cărţile s-au gândit că Focşaniul nu trebuie să lipsească de pe harta proiectului, aşa că ne aşteaptă pe 21 noiembrie în faţă la Ceasul Rău. Pentru detalii, intraţi aici.
Eu una nu pot garanta că ajung, dar voi face tot posibilul. Mi-ar plăcea foarte mult ca Lady Allia să vină împreună cu volumul său de debut, cred că s-ar găsi mulţi cumpărători. Ce spuneţi, cum vi se pare iniţiativa?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply căpcă1 12 noiembrie 2010 at 18:37

  fata, is foc si para pe tine, ca baba cloanta pe fat frumos, in basmele lu' ispirescu…a trecuatara mai multe saptamani, io-s politist, nush sa numar decat pan'la unu…buei, sa nu-mi mai dai tu un comment, ceva, acolo…o injuratura, de mama… de natie, de orice vrei tu…cu exceptia "lu' adriana", nevasta-mea, esti singura care ma poti injura fara repercursiuni din partea-mi…haidi, buei, iulia, nu te purta asa cu mine !!!

 • Reply Serginho 12 noiembrie 2010 at 23:31

  Misto, au fost si in Timisoara din cate imi aduc aminte, dar nu m-am dus… pacat.

 • Reply iulia 14 noiembrie 2010 at 8:36

  @Capca1- Dupa cum se vede si pe blog, nu prea am avut chef de nimic in ultima perioada… Las' ca imi trece. Atunci pazea!

  @Serginho- Poate vii la Focsani 😉

 • Reply Sandrina-Ramona Ilie ~ Lady Allia 15 noiembrie 2010 at 13:29

  Am să vin cu siguranţă! 🙂 Revin pe net în câteva zile şi punem atunci la punct mai multe… Iulia, poţi să îmi dai te rog un beep pe telefon ca să am şi eu nr tău să putem discuta mai pe larg câteva aspecte?

 • Reply căpcă1 15 noiembrie 2010 at 17:30

  @Sandrina:
  daca-ti da Iulia beep,imi dai si mie numarul ei ? te rog frumos, nu degeaba !!!!

 • Reply Humpty-Dumpty 16 noiembrie 2010 at 9:30

  REPERCUSIUNI, ca vine din franceza – répercussion. repercuRsiuni ar putea fi corect doar in procesele verbale ale politiei romane, autonome lingvistic.

 • Reply iulia 17 noiembrie 2010 at 8:09

  @Ramona-Tocmai ti-am dat bip pe nr. afisat la tine pe blog. Nu stiu de ce, dar imi da erori cand intru pe pagina ta, merge foarte greu.

  @capca1- Am id-ul de mess la profil, daca vrei sa stam de vorba 😉

  @Humpty-dumpty- Se putea sa lipsesti tu, carcotasul de serviciu? Fara tine blogul ar fi pustiu :)) Te-as ruga sa te limitezi la a-mi critica postarile, nu comentariile altora 🙂

 • Reply ioana 18 noiembrie 2010 at 5:46

  Ia uite unde sta ispita, Iulia! Nu ma intereseaza prea mult proiectul, dar daca vin colegii de blogosfera, tentatia e mare!!!

 • Reply căpcă1 18 noiembrie 2010 at 21:05

  Iulia:
  multumesc, dar humpty-dumpty are dreptate…am scris gresit acel cuvant. bine, putea evita mica rautate referitoare la "autonomia lingvistica a politistilor"…dar, mi-a placut,… macar m-a luat la misto la modul inteligent, adica am inteles ca ma ia la misto!!!

 • Leave a Reply