Cititori şi cititoare…

Cred că toată lumea a auzit de „Lecturi Urbane”. Ei bine, două fete care iubesc din suflet cărţile s-au gândit că Focşaniul nu trebuie să lipsească de pe harta proiectului, aşa că ne aşteaptă pe 21 noiembrie în faţă la Ceasul Rău. Pentru detalii, intraţi aici.
Eu una nu pot garanta că ajung, dar voi face tot posibilul. Mi-ar plăcea foarte mult ca Lady Allia să vină împreună cu volumul său de debut, cred că s-ar găsi mulţi cumpărători. Ce spuneţi, cum vi se pare iniţiativa?

9 comentarii la „Cititori şi cititoare…”

 1. fata, is foc si para pe tine, ca baba cloanta pe fat frumos, in basmele lu' ispirescu…a trecuatara mai multe saptamani, io-s politist, nush sa numar decat pan'la unu…buei, sa nu-mi mai dai tu un comment, ceva, acolo…o injuratura, de mama… de natie, de orice vrei tu…cu exceptia "lu' adriana", nevasta-mea, esti singura care ma poti injura fara repercursiuni din partea-mi…haidi, buei, iulia, nu te purta asa cu mine !!!

 2. @Capca1- Dupa cum se vede si pe blog, nu prea am avut chef de nimic in ultima perioada… Las' ca imi trece. Atunci pazea!

  @Serginho- Poate vii la Focsani 😉

 3. Am să vin cu siguranţă! 🙂 Revin pe net în câteva zile şi punem atunci la punct mai multe… Iulia, poţi să îmi dai te rog un beep pe telefon ca să am şi eu nr tău să putem discuta mai pe larg câteva aspecte?

 4. REPERCUSIUNI, ca vine din franceza – répercussion. repercuRsiuni ar putea fi corect doar in procesele verbale ale politiei romane, autonome lingvistic.

 5. @Ramona-Tocmai ti-am dat bip pe nr. afisat la tine pe blog. Nu stiu de ce, dar imi da erori cand intru pe pagina ta, merge foarte greu.

  @capca1- Am id-ul de mess la profil, daca vrei sa stam de vorba 😉

  @Humpty-dumpty- Se putea sa lipsesti tu, carcotasul de serviciu? Fara tine blogul ar fi pustiu :)) Te-as ruga sa te limitezi la a-mi critica postarile, nu comentariile altora 🙂

 6. Iulia:
  multumesc, dar humpty-dumpty are dreptate…am scris gresit acel cuvant. bine, putea evita mica rautate referitoare la "autonomia lingvistica a politistilor"…dar, mi-a placut,… macar m-a luat la misto la modul inteligent, adica am inteles ca ma ia la misto!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *