romanisme

Tripla dezamagire: Dinescu, Nastase si Maia

5 decembrie 2009

Daca ultimii doi si-au mai spalat rusinea odata cu plecarea in pauza, desi au stat zambitori zeci de minute in lumina reflectoarelor care le-au dat o lumina grotesca, poetul Dinescu nu mi-a transmis decat scarba, iz de prostitutie ieftina si mahalagism dus la extrem. Dar daca este adevarata cea mai recenta postare a lui Morar, amaraciunea pe care o simteam cu privire la atitudinea sa s-a estompat. Pacat ca aceste dezvaluiri vin cam tarziu.
Mai multe informatii aici: http://morar.catavencu.ro/2009/12/04/cine-i-scria-textele-lui-dinescu-pentru-catavencu/

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Anonymous 29 decembrie 2009 at 14:04

    Interesant! Spuneai despre intoleranta si impartirea Romaniei in doua! Oare de ce nu-l mai suporti pe Dinescu, cel care a fost dintotdeauna un nebun al regelui, un saltimbac superficial si fara …poezie! Dinescu ti-a devenit nesuferit pentru ca nu iti impartaseste ideile despre alegeri…
    Oare personajul care si-a facut campanie la OTV, cu manele si cu ATV-uri poluante, care a jignit ziaristi, care a dat cu pumnul si a jurat stramb, etc…, de ce nu iti este nesuferit?
    Dinescu vorbeste si atat, pe cand celalat…actioneaza si nu tocmai bine!
    Ei bine, cine ar trebui sa ne fie dezamagirea suprema? Sau mai bine, de ce sa nu fim dezamagiti un pic mai obiectiv …

  • Reply iulia 29 decembrie 2009 at 16:30

    @Anonim- Nu este vorba despre ideile mele si nu stiu ce te face sa crezi ca as fi un simpatizant al lui Basescu. Aici nu este vorba despre faptul ca Dinescu vorbeste si atat, ci de cum vorbeste, de acuzatii nefondate. Poate am si eu simpatii pe plan local, dar cand scriu la ziar nu tin cont de ele. Mentionez ca si pupincurismul lui Radu Moraru ma cam ingretoseaza.

    P.S.- Mi-ar fi placut sa te semnezi, un punct de vedere are mai multa consistenta daca este asumat.

  • Leave a Reply