romanisme

Turnul din Pisa ma-sii

5 noiembrie 2009

Daca pana acum am crezut ca vina pentru decaderea societatii o poarta, in mare parte, fetele schimonosite care ne conduc, acum gandurile incep sa mi se lumineze. Pana acum am crezut sincer ca singura noastra speranta sta in mentalitatea tineretului, in mintile care pot emana o noua aroma a viitorului. Evident, ca de aproape fiecare data, m-am inselat. Aseara am fost la un bal de bobocei. Pe langa melancolia tineretii pierdute (da, suna cam nasol la 23 de ani, dar m-am distrat teribil in liceu) m-a surprins cultura generala a elevilor, care lipseste cu desavarsire la majoritatea. Cum naiba sa nu recunosti Turnul din Pisa?!? Sau Ateneul Roman. Sau Babele. Mai haioasa, si totodata trista, a fost interventia „luminata” a prezentatoarei, care a clarificat situatia prin rostirea cu voce tare a denumirii varfului, punand accentul pe penultima litera, astfel ca Babele a sunat gen manele sau mamele, notiuni desigur mai familiare boboceilor. Cu toate astea, inca imi mai propun sa cred in generatia tanara, mai ales dupa ce am descoperit cateva bloguri exceptionale scrise de liceeni.

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply danbrasov 6 noiembrie 2009 at 8:16

  Jenibil! Copii nepotriviti in locuri nepotrivite .

 • Reply iulia 6 noiembrie 2009 at 12:42

  @Dan-Mai trist este ca Simona Sensual si Sexy Braileanca sunt arhicunoscute. Si asta e doar vina societatii care incepe sa-si uite adevaratele valori si sa promoveze toate jegurile.

 • Reply Cristina 6 noiembrie 2009 at 16:38

  Da Iulia, astea sunt arhicunoscute. Ceea ce e mai jalnic.Crezi ca ar fi recunoscut cineva poza lui Dali pe care am pus-o ultima data, la ultimul post?
  M-am uitat dintr-o prostie, intr-o dimineata la un matinal cretin pe care nu vreau sa il promovez, si erau invitate niste fete de clasa a 9-a. Intrebate de unde sunt, au raspuns simplu, din Slatina. Nu stim sa va explicam pentru ca noi am dat examen la istorie.
  Ei, ce zici?

 • Reply danbrasov 6 noiembrie 2009 at 17:49

  Mai nasol este de cei care au ceva in cap dar sunt bagati in aceeasi oala cu aceste caricaturi mici care isi spun "the next generation"…

 • Reply iulia 6 noiembrie 2009 at 19:33

  @Cristina- vezi ca daca ai pus Poza-Salvador Dali, or sa creada ca e un fotograf :)) cat despre gagicutele alea… ma ia durerea de cap!

  @Dan-Exact asta e motivul pentru care refuz sa cred ca asta e marea majoritate a tinerilor!

 • Reply Cristina 7 noiembrie 2009 at 9:31

  :)) corect! Am modificat si am pus "imagine".:D

 • Reply Sexy Braileanca 3 ianuarie 2010 at 2:46

  @iulia pai sa sti ca sexy braileanca e mai cunoscuta… pt ca, spre deosebire de valori, care sunt plictisitoare, ea e senzationala (in stil OTV), se dezbraca …. sexy braileanca e cea mai tare…. de cap 😉

 • Leave a Reply