romanisme

Băgați-vă șpaga în cur și dați-vă foc, lichele cu chip de om!

31 octombrie 2015

În Colectiv putea fi oricine. Părinții, frații, colegii, copiii voștri. Putea fi fratele meu, care are căminul în apropiere și e chitarist într-o formație de rock alternativ. Azi ar fi fost mort, la fel ca cei 27 care au murit pentru că v-ați luat voi șpaga. Minutele în care nu răspundea și în care n-am știut nimic de el, cine mi le dă înapoi? Cine le aduce familiilor consolare pentru tragedia vieții lor? Oameni întregi care în câteva ore au devenit umbre, oameni care nu-și vor reveni niciodată.

Puteați fi voi acolo, bând whiskey cu Redbull de toți banii din șapga aia nenorocită, împuțiți siniștri!

V-a pus mămica pe funcție după terminarea facultății la ID și singura voastră competență e să storciți de bani pe oricine puteți, indiferent de consecințe. Voi ați scufundat țara asta, voi sunteți singurii vinovați pentru rahatul în care ne spălăm ca porcii pe aici în fiecare zi. Cancerul țării ăsteia. O tumoare care crește de pe o zi pe alta și pe care n-o mai extirpăm naibii odată.

Ați omorât zeci de oameni și trebuie să plățiți, mizerii purulente cu guler apretat! Chipul vostru de scursuri jegoase ar trebui lipit pe toate zidurile. Să vă știm, să vă scuipăm între ochi și să vă tăiem mâinile alea care nu se mai satură! Și pe voi și pe popii care cred că dacă fac un mega-palat, nu ne trebuie spitale! Ucidem în loc să tratăm. Tineri care aveau toată viața înainte vor umple gropile cimitirelor și buzunarele popilor. Vă place, vă zbateți în mocirlă, cântați și vă rugați la marea catedrală.

Iar voi, dobitocii care dați vina pe Halloween și pe cultura americană, băgați-vă opiniile naționaliste și habotnice de câcat tot în cur și dați-vă foc și voi! Prostia voastră îi ajută pe șpăgarii de mai sus să crească precum coca în cuptor. În loc să donați sânge sau să ajutați în orice fel, împroșcați cu lături în stânga și-n dreapta, dobitoace cu creier neted și gură cât Casa Poporului.

Știu că n-aveți remușcări, știu că vă doare în cur și mai ales pentru asta meritați să fiți puși la zid. În locul oamenilor care și-ar fi pierdut pe cineva drag v-aș fi luat cu frumosul, v-aș fi închis într-o căbănuță și v-aș fi torturat până vă pișați și câcați chiloții voștri de bube cangrenate. Iadul vostru abia de-acum începe! Locul vostru e în pușcărie, cu anusul cât Catedrala Mântuirii Neamului!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply utilaje covrigarie 12 februarie 2016 at 12:25

    Asta e Romania noastra mult iubita, in care spaga predomina!

  • Leave a Reply