romanisme

Doua tipuri de fumei

3 mai 2010

1.Zilele astea m-am lecuit definitiv de tembelizor, sper. Nu de alta, dar pe aproape orice post gasesc aceleasi fumei(caci nu le pot spune femei) gonflabile, cu gene de zece kile, buze de o tona si machiaj similar fatadei de vila. Nu ma intriga machiajul in exces, ci altceva, prostia in stare pura. Stiti ca nu sunt omul sa pun etichete, dar cateodata nu le gasesti nicio scuza. Uitandu-ma la stirile sportive, in loc sa vad ce performante au mai avut sportivii nostri, mi s-a aratat o fufa bruneta, bine chituita si umflata, care NU LEGA DOUA VORBE! Am inteles ca umbla cu un fotbalist, iar reporterul a intrebat-o cum se intelege cu el. Nu a reusit sa spuna nimic inteligibil, pur si simplu. Nici macar un „bine” rasuflat. Si stau sa ma gandesc, daca aceste fumei nu stiu sa lege doua vorbe, cum naiba au posete de mii de euro si masini scumpe?!? Cred ca e destul de clar cam care ar fi singura metoda. Si ce poate fi mai „cool” decat sa te terfelesti pe niste toale pe care nici nu le poti purta de doua ori, ca nu mai esti „trendy”? Cine ar trai o viata intreaga de umilinte pentru a pastra niste aparente tampite? Cum poti sa te vinzi scump si totusi sa arati asa de ieftin?

2. A doua fumeie e total opusa primei. Cuminte, nemachiata, ascultatoare si mai tot timpul in casa. Fidela unui singur barbat, de obicei si primul din viata ei. EL este Dumnezeul ei, EL dicteaza, EL decide, EL e stapanul, poate face orice. Iar daca vreodata a mai atins-o, a fost doar sa o educe, sa o ajute sa evolueze, sa fie mai buna. Unde da Stapanu’, creste! Si e si normal ca atunci cand greseste sa fie pedepsita! La fel, e normal ca atunci cand mancarea nu are o temperatura potrivita, ca Stapanul sa-i sparga farfuria in cap. Eh, dar fumeia nr. 2 are numai motive de lauda. E cea mai buna gospodina, nu gasesti fir de praf pe comoda, nici mancare de doua zile si nici rufa care sa fie strabatuta de cute. Cand merge in vizita la femei care mai si lucreaza stramba din nas si abia asteapta sa barfeasca impreuna cu vecina stratul „gros” de praf de pe televizorul mizerabilei. Nu exista femeie mai harnica decat ea, iar alea care merg la munca sunt curve, in cautare de barbati. Ce cauta afara din casa, mai ales ca barbatii sunt inzestrati de la natura cu un apetit sexual de necontrolat? Si Stapanu’ mai calca stramb, dar are voie, doar e barbat! De ce sa faca ea lucruri necurate, cand tocmai curatenia e pasiunea ei? Si cat timp in casa e ordine si miroase a mancare proaspata, mai poate avea EL nevoie de ceva?

You Might Also Like

11 Comments

  • Reply danbrasov 3 mai 2010 at 7:48

    La fel ma intrebam si eu : cum dracului au noroc toate toapele si toti analfabetii care nu au pus mana pe vreo carte, in afara de cartile de joc, eventual ? Se pare ca suntem inghesuiti tot mai tare de creaturile astea fara personalitate.

  • Reply iulia 3 mai 2010 at 7:55

    @danbrasov- Nu e vorba ca au noroc, ci doar ca au ales alt drum, pe care eu sau tu nu l-am alege in veci. Mie imi este tare mila de fumeia nr. 1 si nu mi-ar placea sa fiu in locul ei cand se va trezi cu sufletul gol si singura intre mormanele de haine scumpe.

  • Reply Sandrina-Ramona Ilie ~ Lady Allia 3 mai 2010 at 8:03

    Exact asta simt şi eu pentru ele…regret. Regretul că într-o zi, cu timpul, vor depăşi o anumită fază şi se vor trezi singure cu ele însele şi vor găsi singurătate în toţi şi toate.

    Deşi…ca şi al doilea gen de femeie am avut nenorocul de a eşua în tot ceea ce s-a legat odată de visele mele, de viaţa mea, de familia mea investind într-un om pe care am crezut că îl cunosc de la vârsta de 12 ani…cel mai bun prieten,… când am pierdut, am stat puţin cu capul în nisip ca şi struţul, mi-a fost teamă şi să respir lângă alţi oameni, dar…apoi am zis "gata" şi, am reluat viaţa de la zero şi…nu mi-a fost teamă să rămân acelaşi gen de femeie.

    Nu mi-a fost teamă niciodată de ani, de riduri, de gândul că voi avea bebe şi va trebi să îl alăptez. Din contră…pentru mine acestea sunt evenimentele fericite care transformă o femeie într-o femeie deplină şi frumoasă!

    Mă bucur să te descopăr Iulia şi sunt atât de ferictă de eea ce găsesc în tine! >:D<

  • Reply iulia 3 mai 2010 at 8:08

    @Lady Allia- Este de demn de lauda faptul ca ai reusit sa o iei de la zero. Ai o minune de copilas care iti va fi sprijin toata viata. Fara experienta asta nu ai fi fost nici pe departe ceea ce esti astazi.

  • Reply Delia 3 mai 2010 at 9:21

    A doua categorie de femei reprezinta simplitatea, ceea ce prima categorie de femei nu agreeaza. Majoritatea femeilor din ziua de azi sunt ahtiate dupa bani. Daca au bani = haine scumpe, farduri, genti de mii de euro, etc. Vremurile nu mai sunt ca atunci cand erau bunicii nostri tineri, cand barbatul lucra, iar femeia era casnica, crescand copiii. Ele se complaceau astfel. Insa acum fiecare isi doreste independenta din punct de vedere financiar. Asta se poate avea si la categoria a doua de femei, pentru femei zic. Insa unele prefera o metoda mai lejera, si anume, aleg sa faca parte din prima categorie, din comoditate. Intretinutele sunt femei usoare. Isi vand trupul pentru niste bani.

  • Reply căpcă1 3 mai 2010 at 11:43

    le judecam dupa sistemul nostru de valori.
    cele de la punctul 1 nu vor avea sufletul gol…au crescut cu crezul ca totul se cumpara, deci trairile li se atrofiaza. cand vor vrea neaparat trairi, fii pe pace, sunt atatea curve masculine!
    cele de la punctul 2 sunt slabute cu capul…in aceste conditii e bine ca sunt "gospodine" chiar daca la modul arhaic. isi vor gasi pereche in niste barbati la fel de dezvoltati intelectual.
    de aceea spun ca nu ai cum sa-i convingi de dreptatea ta. vom fi priviti ca niste "neimpliniti" sau invidiosi…tu conduci un matiz, ea mercedes, tu te imbraci de la steilmann , ea de la Milano…ha,ha,iti strigi neputinta, va zice ea…cu ce argumente o contrazici?
    munca, implinirea profesionala?…poi bine, ea tocmai asta a vrut sa evite!
    parerea mea!
    si da, sunt absolut de acord cu tine, chiar daca viata asta e infinit mai grea, prefer sa triesc din munca mea, nu dupa felul cum arat…printre altele si pentru ca, in acest din urma caz, as muri de foame!!! :))

  • Reply iulia 3 mai 2010 at 11:47

    @Delia- Nu am nimic cu femeile casnice, dar am cu cele care se sacrifica pe ele insele si nu vad mai departe de aspirator si cratita.

    Capca1- Eu nu incerc sa conving pe nimeni de nimic, doar constat niste realitati dureroase pe care nu prea reusesc sa le inteleg. Hai ca am ras la ultima parte :))

  • Reply Andreea 3 mai 2010 at 13:32

    @Iulia prima categorie e genul de femei pitzi in viziunea mea,iar cea de a doua sunt acele femei "incuiate".

  • Reply MidSuMmEr NiGhT's DrEaM 3 mai 2010 at 20:27

    Tot ce pot sa spun referitor la prima "fumeie" e ca traim intr-o lume de plastic, referitor la cea de-a doua "fumeie" , care tinde sa dispara de pe aceasta planeta e ca e proasta. Adica eu una oricat de mult as tine la un barbat nu i-as permite sa ma atinga in sensul la care te referi tu mai sus:d

  • Reply Ioana 4 mai 2010 at 5:11

    îţi dai seama ce rău am ajuns dacă ne împărţim în două feluri de femei?:))

  • Reply iulia 4 mai 2010 at 5:49

    @Midsummer- Nu cred ca fumeia nr. 2 va disparea prea curand. Sunt multe exemple in jur, insa nu le vedem de fiecare data.

    @Ioana- Astea-s fumei, nu femei, bre! Sunt o extensie a speciei :))

  • Leave a Reply