aberatii de-ale mele

Când ai dubii, întreabă un bărbat

18 iunie 2014

Te cerți cu iubitul aproape zilnic? Treci prin examene istovitoare în sesiune? Nu știi cu ce să te îmbraci? Te plictisești? Ești deprimată? Nu da banii pe psiholog, întreabă un bărbat. Ei au cele mai simple soluții la orice dilemă. Mai jos câteva exemple.

Nu vă mai înțelegeți? Petreci zile și nopți gândindu-te cum să salvezi relația? Citești tot Cosmopolitanul și-ți faci și testele alea retarde cu “Mă mai iubește?” Lasă-l și treci la altul.

Ai cinșpe rochii întinse pe pat și nu știi pe care să o iei la evenimentul de diseară? Culoare tare sau pastel? Scurtă sau lungă? Simplă sau cu picățele și ștrasuri în formă de magnolie? E aia călcată deja.

Ești stresată la job? Simți că te-ai plafonat și presiunea e prea mare? Faci strategii de autoevaluare și grafice tip plăcintă să vezi unde greșești? Dă-ți demisia!

Nu știi ce o să faci la examen, e materie multă, oboseală la fel. Ce naiba să faci? Învață!!

Te-a luat o plictiseală soră cu moartea, iar canapeaua ți-e prieten și amant? Spală vase, șterge prafu’!

E ca la Vrei să fii miliardar cu sună un prieten. Simplu, rapid, fără complicații inutile. Cum te prinde microbul firului despicat în șaptejdemii, bagă un apel rapid la un vajnic urmaș al lui Adam și totul se rezolvă.

Așa o fi avut și săraca Evă o dilemă cu mărul.

Adameee! Un șarpe dubios mi-a dat un măr. E roșu, pârguit, miroase grozav, mi-e poftă de crăp! Ce să fac? Mi-e și foame pe deasupra!

Mănâncă-l, bre!

Dacă l-ar fi ascultat și nu făcea teoria chibritului, a echilibrului între a avea și a dărui, a relației perfecte în care partenerii impart totul, lumea ar fi fost alta. Ea era izgonită, iar el trăia fericit până la adânci bătrâneți cu șarpele.

sursa foto

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply